За проекта

На една ръка разстояние от удобствата и забавленията на града. Вашият нов дом в BLVD Residence в сърцето на София предлага близост до всички важни институции, вълнуващия културен и нощен живот в града и спокойствието на един от най-красивите паркове в столицата, на които да се наслаждавате в уютна, комфортна и сигурна среда с невероятна панорама към града.BLVD Residence е луксозна жилищна сграда с контролиран достъп, която се намира в столичния район „Оборище“, разположена върху парцел с площ  3800 кв.м. и “заключена” между бул. “Мадрид”, ул. “Черковна”, ул. “Марица” и ул. “Люлебургас”. Състои се от 2 подземни и 10 надземни нива.

В BLVD Residence са осигурени 165 паркоместа и гаражи. Сградата предлага удобен достъп до набор от разнообразни магазини и услуги, необходими в динамичното ежедневие. На партерния етаж са разположени магазин Billa, аптека, оптика, химическо чистене, кафетерия, книжарница и други магазини. На следващите 2 етажа са разположени самостоятелни офиси с обща площ над 4700 кв.м.

Жилищната част на сградата се състои от 2 входа от към ул. Люле Бургас с контролиран достъп.
Сградата е реализирана в съответствие с изискванията на закона за интерграция на хората с увреждания. Жилищата са разположени над офисната част от 3-ти до 9-ти етаж и предлагат функционално разпределение на жилищната площ, пространство и панорама в градска среда.

Премиум апартаментите, намиращи се на последните два етажа от жилищната част, разполагат с висококачествени, екологични системи от соларни инсталации. Системата включва 2 колектора свързани един с друг в колекторно поле и 300 литров бойлер Vitocell 100 B. Термичните соларни инсталации са едно оптимално системно решение за подгряване на битова гореща вода и други нискотемпературни приложения.Според симулацията направена от фирмата доставчик 7 месеца в годината има гарантирана на 100 % топла вода при 220 литра дневно потребление.

BLVD Residence е изпълнена по европейски стандарт, с висококачествени материали и съвременни технологии:
– термокерамична фасада
– дограма от Дървен стъкопакет с алуминиева външна вложка “Hoffman Schweikart” с вътрешни первази и външни корнизи
– външна врата Solid
– централизирана топлителната инсталация с монтирани алуминиеви радиатори и топломери
– телефонна, интернет, кабелна и домофонна инсталация

Сградата предлага още:
– подземен паркинг
– денонощна охрана
– целогодишна поддръжка
– контролиран достъп
– проперти мениджмънт

Индивидуален подход към всеки клиент!

BLVD_map

Местоположение