Местоположение

BLVD Residence се намира в централната градска част на столицата, район “Оборище”, и е разположен върху парцел с площ 3800 кв.м. и лице на четири улици.

BLVD Residence се намира в центъра на София – кръстовището на бул. Мадрид и ул. Черковна. Само на 5 минути от храм паметник Св. Александър Невски, парка Заимов и Докторската градина. Централното разположение позволява лесна мобилност до всяка точка от столичния град. Край на стреса и загубените часове заради натоварен трафик. На една ръка разстояние са ресторанти, заведения, театри, банки, институции, детски градини, училища и престижни висши учебни заведения.

На една ръка разстояние
Започвайки новия си вълнуващ живот в BLVD Residence, Вие сте заобиколени от ресторанти, заведения, театри, банки, институции, детски градини, училища и престижни висши учебни заведения. Можете да усетите пулса на живота в сърцето на столицата.

Живея на близо
Това е една от многото характеристики на BLVD Residence.
Кратките разстояния Ви спестяват време и нежелани емоции.

Сред природата
Едно от множеството предимства на живота Ви в BLVD Residence е непосредствената близост до парка „Заимов“. Идеално място за почивка през деня или романтични разходки вечер, този парк осигурява и безопастно място за игра на децата.

Жажда за изкуство
На няколко крачки от BLVD Residence се намират театър Зад канала, театър София и Модерен театър. Националната Опера и балет и Държавния музикален театър също са сравнително близо, както и Галерията за чуждестранно изкуство и галерията на СБХ, Шипка 6. Приятна разходка ще Ви отведе в градинката на Александър Невски, където традиционно се събират художници и занаятчии, за да показват и продават своите творби.

Забавления и нощен живот
Можете да се отдадете на шопинг в близкия Сердика център, да отидете на боулинг или да поиграете билярд.
Насладете се на множество ресторанти предлагащи разнообразна кухня – от българска, италианска, руска, индийска до континентална и др.
След вечеря пък можете да се отпуснете с питие в ръка на вашия балкон с невероятна панорама или да потанцувате на хубава музика в някой от нощните заведения наблизо.