За инвеститора

Инвеститор на BLVD Residence е Arco Invest – отделът на Arco Vara за развитие и инвестиции в недвижимите имоти. Arco Vara Group е водеща група компании в областта на недвижимите имоти, основана през 1992 г. в Естония. Днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, с офиси в България, Естония и Латвия.

arcodevlogo

В България отделът оперира чрез местното си дъщерно дружество Арко Инвест и от края на 2007 г. развива два от най-атрактивните имотни проекта в София – BLVD Residence на бул. Мадрид и Мanastirski L!VD apartments в кв. Манастирски Ливади.

Manastirski L!VD apartments

L!VD apartments се състои от 3 жилищни сгради, разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и гаражи, до които всеки апартамент в комплекса има удобна топла връзка.

Проектът включва 272 апартамента и 25 търговски обекта с обща разгъната застроена площ от 35 000 кв.м. Предлаганите жилища са между 38 и 165 кв.м. с 1 до 3 спални, завършени на ниво шпакловка/замазка с напълно изградени инсталации.

Професионално планираното пространство защитава личното спокойствие на живущите, като в същото време им осигурява възможност за общуване. Вътрешният двор и детската прощадка са винаги на разположение за кратка разходка, време за отдих с книга в ръка или весели игри с децата.

http://livdapartments.bg

Жилищни проекти в Естония и Латвия

Tehnika 53

Кокетна 4-етажна сграда в един от историческите квартали на Талин. Състои се от 12 напълно завършени апартамента със слънчеви дневни и удобен достъп до отопляем подземен гараж.

Paldiski Road 70C

Парцел от 28,000 м2, разположен по протежение на главен път, който води директно до плажната ивица в Талин. Плановете за развитие включват строителството на жилищен комплекс с прилежащи търговски и развлекателни зони. Очаква се да бъде завършен втората половина на 2015 г.

Baltezers

9 обособени парцела с разрешение за строеж на общо 13 000 м2 жилищни имоти. Balterezers се намира в Mazais Baltezers Lake в Рига, Латвия.